COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Arte
Select1 S5EO

Behangen & Scannen

Behangen is weer helemaal terug. Oubollig is het helemaal niet meer als u ziet hoeveel mooie structuren en patronen er tegenwoordig worden aangeboden. De combinatie van glad pleisterwerk met daarnaast een wand met een mooi design behang is niet alleen mooi maar ook nog heel erg sfeervol. Ook 3D behang is geeft een heel apart effect. Foto’s van het behang is van arts-international.

Ook is er een mogelijkheid om wanden te scannen met glasvezelbehang. Deze methode wordt toegepast op wanden waarvan men de ondergrond of structuur niet mooi vind of als er veel scheuren in de wanden zitten. Met glasvezel voorkom je toekomstige scheuren en het is in alle kleuren over te sausen.

PRIJS INDICATIE

Behang verwijderen 10 m2 € 75 - € 150
Behangen van een wand van 20 m1 € 450 - € 550
Glasvezel plakken per m2 € 15 - € 20

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Met meer dan 25 jaar ervaring en een echte focus op klanttevredenheid, kunt u bij ons terecht voor uw volgende schilderklus. Wij bieden een professionele werkwijze met een echte focus op klanttevredenheid.

 • Wij zijn concurerend  
 • Verzekerd van kwaliteit en vakmanschap
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Wij hanteren goede service en kwaliteit
 • Houden rekening met uw budget
 • Streven naar perfectie

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Wat kost behangen eigenlijk?

  Het laten behangen van een ruimte is afhankelijk van de ondergrond, de hoeveelheid en het soort behang. Om een kosten indicatie te krijgen kunt u dit hier berekenen met onze handige kosten calculator.

 • Waarom zou ik een behanger inhuren?

  Als je een beetje handig bent dan is behangen goed zelf te doen. Maar vele hebben er geen tijd of zin in en laten het door een professionele behanger doen. Voordelen hiervan zijn is dat je zelf geen behangtafel of ander gereedschap nodig hebt en dat het behang er super strak op zit.

 • Moet ik zelf het behang kopen?

  Het makkelijkste is dat u zelf het behang koopt, online of bij een speciaalzaak. Zo kunt u ook inzien wat voor soorten behang er allemaal worden aangeboden.

© Copyright 2023 Zinger Schilders