COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
appartement wit
image 07

KORTE OMSCHRIJVING

Is het is alweer een aantal jaren geleden dat u de wanden, kozijnen en plafonds heeft laten schilderen? Een nieuwe verflaag doet wonderen en laat uw woning weer stralen. Tenminste als een goede vakbekwame kwaliteitschilder het werk voor u uitvoert. Alleen dan bent u gegarandeerd van een prachtig eindresultaat. Het werken met een professional is een absolute must voor een mooi en strak eindresultaat. Met meer dan 15 jaar ervaring en een echte focus op klanttevredenheid, zijn wij de ervaren specialist voor al uw schildersklussen. Ons werk wordt uitgevoerd door opgeleid personeel onder de hoogste professionele standaarden. Altijd op tijd en binnen budget.

Zinger schilders heeft zich in der loop der jaren bewezen als vakbekwame schilder. Voor een verftechnischadvies, kleuradvies of onderhoudsschema komen wij graag langs om onze ervaring met u te delen. We hebben de ervaring die ons een concurrentievoordeel geeft ten opzichte van anderen in ons vakgebied.

PRIJSINDICATIE

Sauswerk € 8 - € 15 per m2
Spuitwerk € 6 - € 10 per m2
Behangen € 40 - € 50 per rol behang
Deuren Schilderen € 85 - € 100 per deur incl. deurpost
Trap Schilderen € 300 - € 700

WAAROM VOOR ONS KIEZEN

Met meer dan 25 jaar ervaring en een echte focus op klanttevredenheid, kunt u bij ons terecht voor uw volgende schilderklus. Wij bieden een professionele werkwijze met een echte focus op klanttevredenheid.

 • Wij zijn concurerend  
 • Verzekerd van kwaliteit en vakmanschap
 • Meer dan 25 jaar ervaring
 • Wij hanteren goede service en kwaliteit
 • Houden rekening met uw budget
 • Streven naar perfectie

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Hoe lang duurt het sausen van een plafond?

  Met een standaard plafond van ongeveer 40 to 80 m2 is het mogelijk om binnen een ochtend uw plafond geheel opnieuw te sausen. Indien er geen grote gebreken aanwezig zijn zoals vochtplekken of gaten en vele naden heeft u binnen een ochtend weer een nieuw plafond.

 • Werken jullie met verf op waterbasis?

  Jazeker, binnen zijn wij dat verplicht! Watergedragen verven bieden vele voordelen tegenover synthetische verven. Het stinkt minder en het is snel droog.

 • Wordt alles goed afgedekt?

  Wij zorgen ervoor dat alleen de verf op de plekken komt waar het hoort. Wij dekken alle meubels, vloeren, lampen en keukens af.

 • Moet ik alles uit de woonkamer halen?

  Nee hoor, niet alles is nodig. Wel vragen we om de ruimte zo ruim mogelijk te houden en zoveel mogelijk kleine voorwerpen tijdelijk in een andere ruimte te plaatsen, zodat we de werkzaamheden makkelijk kunnen uitvoeren. Grote voorwerpen zoals banken, kasten en tafels kunnen blijven staan.

© Copyright 2023 Zinger Schilders