COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Noordwijk 3
Vrijstaande woning

BUITENSCHILDERWERK

Buitenschilderwerk komt altijd terug als u uw woning goed wilt onderhouden. Bij goed onderhoud is het belangrijk om het juiste verfsysteem te hanteren. Daarbij kunt u denken aan een vochtregulerend- of een afsluitend verfsysteem. Beide verfsystemen hebben zo zijn voor- en nadelen. Zo is een vochtregulerend verfsysteem uitermate geschikt als het hout veel vocht bevat. Alleen heeft het de eigenschap dat de glansgraad elk jaar meer terug loopt. Een hoogglanslak is bijvoorbeeld een afsluitende verflaag. Dit heeft als voordeel dat de verf sterker is, langer zijn glansgraad behoud en er minder vuil aan blijft hechten.

Zo ziet u dat elke ondergrond een andere aanpak heeft. Wilt u weten wat het beste is voor uw woning? Neem contact met ons op en wij adviseren u graag over welk verfsysteem het beste bij uw woning past. Tevens geven wij ook kleuradvies.

PRIJS INDICATIE

Appartement € 600 - € 800
Tussen woning € 1000 - € 1200
Hoekhuis of 2 onder 1 kap € 1800 - € 2600
Vrijstaande woning € 3000 - € 5500

PROFESSIONELE PRODUCTEN

Wij gebruiken alleen maar professionele verf producten. Voor onderhoud van woningen en ander buitenschilderwerk, gaat onze voorkeur uit naar Sikkens en Sigma verven.

Deze geven wat ons betreft het mooiste eindresultaat waar u als klant en wij blij van worden. Afhankelijk van uw wensen en de ondergrond, gebruiken wij ook andere professionele merken die geschikt zijn voor een mooi eindresultaat.

 • Sikkens
 • Sigma
 • Wijzonol
 • Sudwest
 • Brander

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Mijn verf lost op tijdens het schoonmaken?

  Het kan zijn dat oude verf tijdens het schoonmaken wat afgeeft. Dit is een normaal en komt vaak voor bij een vochtregulerend verfsysteem. De glansgraad is dan wat verpoederd. Vaak betekend het wel dat weer tijd is voor een schildersbeurt.

 • Is houtrot te herstellen?

  Jazeker, wij kunnen houtrot herstellen met een speciale 2 componenten plamuur. Deze is flexibel en gaat met de werking van het hout mee. Dit voorkomt dat er kleine scheuren ontstaan waar water in kan komen.

  Mochten de rotte delen te groot zijn dan kunnen wij eventueel voor een timmerman zorgen die het werk zal herstellen in originele staat. Dus u heeft hier geen zorgen aan, wij regelen alles voor u.

 • Kunnen jullie alle kleuren maken?

  Op zich kunnen wij alle kleuren laten maken in een professionele verf. Dat kan alleen als wij een kleurnummer hebben. Heeft u bijvoorbeeld bij een bouwmarkt een bepaalde kleur gezien wat u wilt toepassen in of om uw woning. Dan hebben wij aan het kleurnummer genoeg en kunnen wij dat in alle kleuren en glansgraden maken.

© Copyright 2023 Zinger Schilders