COST CALCULATOR

Use our form to estimate the initial cost of renovation or installation.

REQUEST A QUOTE
Download Brochures
Download BrochureDownload Summary
Patrik Air Spray Spuiten II
Spuiten woonkamer plafond

WAAROM SPUITEN

Spuiten van verf geeft het mooiste resultaat. De verfnevel wat op het oppervlakte komt is zo fijn dat het bijna niet met het blote oog te zien is. Met rollen heb je altijd last van een roleffect, met spuiten heb je dat niet. Er zijn 2 manieren om te spuiten. Één daarvan is het over spuiten van bestaande of nieuw gestucte wanden en plafonds met een muurverf (airless spuiten). De andere manier is om voorwerpen zoals bijv. deuren, trappen of kozijnen ter plaatse te spuiten met lucht (air spray). Beide spuitmethodes geven een mooie vloeiing welke resulteert in een prachtig eindresultaat. Meer informatie? Laat het ons weten, wij vertellen u graag meer.

Indien de mogelijkheid er is en u wilt meer informatie over het spuiten van stenen houten of metalen ondergronden, om zo een optimaal strakke ondergrond te krijgen. Neem dan contact met ons op en wij informeren u graag.

PRIJS INDICATIE

Wanden & Plafonds € 7,50 - € 11 per m2
Paneeldeuren € 60 - € 90 per stuk
Houten plafond met balken € 35 - € 55 per m2

VOORDELEN VAN SPUITEN

Er zitten vele voordelen aan spuiten. Ondanks dat er meer voorbereid moet worden zoals afplakken en afdekken is het resultaat om grotere oppervlakten te voorzien van een andere verflaag veel sneller en strakker dan rollen of kwasten. Hieronder wat voordelen.

 • Werkt sneller dan rollen
 • Fijner en gladder eindresultaat
 • Op haast iedere ondergrond aan te brengen
 • Nagenoeg geen structuur zichbaar
 • Grove wanden makkelijk te behandelen (spack)
 • Altijd dekkend

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Hoelang duurt het spuiten van een woning?

  Het spuiten van een normale woning kan binnen 1 á 2 dagen gedaan worden.

 • Kunnen de meubels in de ruimte blijven staan?

  Nee, de te spuiten ruimte dient zoveel mogelijk vrij te zijn van meubels of voorwerpen. Dit ivm de nevel en de ruimte die nodig is om te spuiten.

 • Mijn wanden zijn oud en vies is spuiten dan mogelijk?

  Op zich zijn alle ondergronden te spuiten afhankelijk van de staat van de te spuiten ondergrond dient er wellicht een extra voorbehandeling plaats te vinden om een goede hechting en eindresultaat te verkrijgen.

 • Kan ik ook kiezen voor een bepaalde glansgraad?

  Jazeker, er zijn diverse soorten verven beschikbaar die in een andere glansgraad te verkrijgen zijn. Waaronder mat, satin, halfglans en hoogglans.

© Copyright 2023 Zinger Schilders